marți, 5 februarie 2013

12 medalii pentru România la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics

image001
Delegația României la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics, de la PyeongGhang, în Coreea (26 ianuarie- 6 februarie), formată din zece sportivi cu dizabilități intelectuale, împreună cu antrenori și însoțitori, se întoarce în țară mâine, cu douăsprezece medalii cucerite în cele  trei probe sportive la care a avut reprezentanți : schi alpin, schi fond și mers pe zăpadă (snowshoeing).
Bilanțul participării la acest eveniment sportiv este următorul : trei medalii de aur, trei de argint și șase medalii de bronz, precum și șase locuri pe cea de-a patra treaptă a podiumului.
Știrea este preluată de pe RomaniaPozitiva.ro,  fiind o dovadă clară că avem oameni care, chiar dacă au o serie de dificultăți suplimentare, fac mândri României.

Și poate vă interesează dacă vreți să îi întâmpinați la aeroport pentru modul exemplar de promovare a brandului românesc în afara țării, cu mândrie:

Echipa Special Olympics România este așteptată acasă miercuri, 6 februarie 2013, la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, unde va sosi cu o cursă Qatar Airlines, la ora 12:45.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...