marți, 21 ianuarie 2014

Avaaz: Strigăt de ajutor din Siria

O altă campanie desfășurată prin intermediul Avaaz.org este legată de sprijinirea populației siriene devastate de ceea ce se întâmplă în dialogul cu reprezentanții marilor puteri. Eu am semnat:

Dragi prieteni, Eu sunt din Siria și am nevoie de ajutorul vostru chiar acum. Peste 24 de ore, marile puteri se întâlnesc și ar putea să oprească suferința noastră dacă sunt confruntați de cerințele noastre concrete de încetare a focului, cerințe susținute de un million de oameni din toată lumea. Click să te alături campaniei acum –Avaaz va aduce la discțuii o transmisiune în direct de la victimele siriene:

semneaza petitia
Eu sunt din Homs, Siria -- oraș aflat sub asediu -- oraș în care copiii sunt torturați și bombardați. Iadul pe pământ e chiar aici și e greu să mai și sperăm, dar acum e momentul să profit de ocazie și să cer ajutorul întregii lumi. 
Peste 24 de ore și pentru prima oară de când au început ostilitățile, marile puteri din spatele acestui război se întâlnesc să discute. Se spune că vor să audă cererile poporului sirian și că vor să arate populațiilor proprii că fac ceva în privința asta. Așa că, pentru a avea "un loc la masă", comisionăm un sondaj de opinie sirian și organizăm o transmisiune în direct din Siria pentru a fi siguri că cererile noastre sunt prezentate negociatorilor și sunt susținute de un milion de alte voci din toată lumea, într-o cerere globală de încetare a focului.
Au trecut trei ani sângeroși până să se organizeze conferința asta, iar acum avem doar câteva ore în care ne putem face auziți. Dacă ne strângem suficiente voci care susțin încetarea focurilor și apoi ne prezentăm curajoși și în număr mare pe ecran la fața locului, putem opri carnagiul. Cu cât ne strângem mai mulți, cu atât le vom atrage mai mult atenția și vom pune presiune pe părți să răspundă -- semnează pentru acțiunea de încetare a focului în Siria acum.

De prea multă vreme lumea oscilează, timp în care copii sunt măcelăriți, zeci de mii sunt dispăruți, orașe sunt bombardate în ruină și 10 milioane de oameni, echivalentul populației Greciei, au fost forțați să-și părăsească locuințele. În sfârșit, părțile implicate se așează la masa discuțiilor, dar dacă nu ne prezentăm cu cereri pentru umanitate, ei ar putea să se concentreze pe nemulțumiri de ordin geo-politic, nu pe soluții reale pentru a opri teroarea.
În caz că nu e clar: acesta e un război asupra civililor. Regimul Assad nu doar că a lansat bombe chimice peste comunități întregi, au pus asediu pe regiuni complete, ca cea în care locuiesc și eu, bombardează încontinuu și nu permit aprovizionarea cu hrană. Familiile din orașul meu sunt înfometate intenționat, timp în care două puteri regionale, Iranul și Arabia Saudită, trimit arme și bani care susțin luptele pe ambele baricade. Aceste țări au transformat o revoluție populară pașnică într-un război de coșmar, preluat de radicali. Casa mea e câmpul lor de luptă, iar populația e victimă. Și ambele subiecte vor fi pe masă miercuri. 
Nici mie nu-mi pică bine să susțin negocieri cu un regim de criminali de război, dar dacă nu susținem discuțiile și nu-i determinăm să oprească focurile acum, situația asta poate continua la fel decenii întregi. Întâlnirea la nivel înalt e singura speranță care se întrevede, și cu presiune suficientă, există o șansă să soluționăm problema. Trebuie să începem urgent, fă click mai jos pentru încetarea focurilor acum.

Am intrat în echipa Avaaz acum un an și ceva, când comunitatea strângea fonduri pentru a trimite echipament de comunicare activiștilor democratici sirieni. Îmi amintesc sentimentul de gratitudine pe care l-am simțit pentru comunitatea asta care  a făcut posibil ca strigătul nostru de ajutor să fie auzit în toată lumea. Acum, vă rog din nou să ne ajutați încă o dată, să facem lumea să înțeleagă că majoritatea sirienilor vor hrană, măcar o noapte fără lunetiști, și un plan care să ne conducă spre pace și democrație.

Cu speranță,

Mais împreună cu echipa Avaaz

3 comentarii:

  1. 10cric 10cric 카지노 카지노 다파벳 다파벳 카지노사이트 카지노사이트 카지노 카지노 gioco digitale gioco digitale 카지노 카지노 leovegas leovegas 449

    RăspundețiȘtergere
  2. If you need quality SEO Service Bangladesh, Content Writing Services, Graphics Design Services, and Web Development Services, you can count on us. We are here to help your business to be a success! We can expand your business through reaching to the right audience.

    RăspundețiȘtergere
  3. Online retailer insurance policies are also impacting the landscape’s transition. Google Play Store insurance policies recently changed for 15 further countries, including the us, to permit playing and betting throughout Android apps that use real money. Google {is also|can also be|can be} exploring the skill-based gaming style and has been energetic within the 1xbet skill-based gaming area since 2021, with DraftKings, Sportsbook and Casino Apps presently in beta testing on the Google Play Store. Both the Apple Store and Samsung are presently open to real-money, skill-based gaming apps with pointers and essential licensing and permission necessities.

    RăspundețiȘtergere

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...