sâmbătă, 25 ianuarie 2014

SmartAdlive te îndeamnă să faci bani

Nu am mai scris de ceva timp despre aplicații noi apărute, deși am început să folosesc din ce în ce mai multe. Ideea este că unele pot fi foarte utile, iar folosirea lor îți poate aduce mai multe beneficii decât îți poți imagina, fie că vorbim de satisfacerea nevoii de informare sau de relaxare. Ei, bine, SmartAdlive, aplicația despre care voi vorbi în acest articol, rezolvă o altă problemă. Te îndeamnă, după cum am spus și în titlu, să faci bani!

SmartAdLive, o aplicație bidirecțională de publicitate


SmartAdlive este disponibil în Play Store pentru utilizatorii Android, putând fi instalat în doi timpi și trei mișcări. Practic, aplicația creează un sistem alternativ de publicitate și, în funcție de cum va evolua, vom putea spune chiar că este revoluționar.


Cei care au lansat aplicația oferă două perspective asupra sistemului de publicitate SmartAdLive, una care permite afișarea reclamelor (imagine + text) pe întreg display-ul unui telefon în momentul în care primește un apel sau un SMS și cea de-a doua, sistemul binar SAL, care permite dezvoltarea unei rețele de utilizatori.

Hi5 sau cinci beneficii ale SmartAdLive pentru utilizator


Bun. Cum te face SmartAdLive să faci bani? Ei, bine, puteți urma cele două perspective enunțate mai sus. Vă puteți înscrie în afacere sau puteți să descărcați aplicația și să vă bucurați de o serie de beneficii precum:

1. Fiind o aplicație de mobile advertising la care puteți apela cu încredere, SmartAdLive îți aduce reclamele direct pe ecranul telefonului. Advertiserii și posesorii de dispozitive tip smartphone/tabletă pot apela la la această modalitate de reclamă pentru a fi mai aproape de posibilii clienți. Statisticile arată că șansele care o reclamă apărută în acest stil să determine utilizatorul să se informeze sunt destul de mari.

2. Sistem inovativ de afișare a reclamelor. Prin intermediul acestei reclame tu, ca utilizator, primești primești o primă reclamă în momentul în care te sună cineva. Nu este nicio problemă, deoarece vei putea răspunde sau anula apelul. Avantajul este că, la final, ți se va afișa reclama propriu-zisă și te poți bucura de ceea ce îți oferă.

3. Spuneam de ceea ce îți oferă. În primul rând, informația, apoi o serie de beneficii precum vouchere, oferte, last minute. Vei avea un cont unde vei putea ce reclame ai primit, când le-ai primit și, totodată, beneficiile enumerate anterior.

4. Ești mai aproape de reclamă. Să zicem că ai văzut o reclamă care îți indică faptul că un produs pe care îl așteptai de ceva timp este disponibil în magazin. Simplu, vei putea să te ghidezi până la acel magazin, vei putea să accesezi site-ul la care se face reclamă sau chiar apela un anumit număr de telefon. Nu îți va crea nicio problemă, dat fiind că apare după ce ai încheiat convorbirea telefonică.

5. Sharing is the key! Dacă vrei să oferi mai departe informația, împărtășirea acesteia prin social media vei putea să o faci prin intermediul butoanelor disponibile. Astfel, poate ajunge pe Facebook, Google Plus, Twitter, e-mail în câteva momente.

Aștept să îmi spuneți părerea despre impresia lăsată de SmartAdLive. Cu puțină muncă, veți putea într-un mod foarte simplu să înțelegeți sistemul și cum puteți beneficia de avantajele enumerate. Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...