sâmbătă, 2 februarie 2013

Vezi videoclipul lui Florin Salam - Saint Tropez!

Câte melodii românești reușesc să aibă în prima zi de la lansarea videoclipului oficial peste 200 000 de vizualizări? Câți cântăreți din România reușesc să facă o campanie de pre-launching astfel încât să strângă acest număr în câteva ore?

Se pare că manelistul Florin Salam a dat lovitura cu noul său hit, Saint Tropez. Mult așteptat de fanii săi din toată lumea, acesta a strâns zeci de mii de like-uri, mii de distribuiri și sute de mii de vizualizări ale clipului oficial în premieră.

Personal, cred că videoclipul acesta ar trebui folosit ca studiu de caz de către industria muzicală românească. Nu este prima dată când afirm acest lucru, dat fiind că în articolul despre manele și politică, publicat pe 1 ianuarie 2013, am atras atenția asupra acestui fapt.
Distribuie mai departe articolul daca iti place! Posteaza link-ul pe Facebook!

5 comentarii:

 1. Rusine!Ai ajuns sa postezi manelele,nu pot deduce decat ca esti un incult!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anonim: Nu are rost sa intru intr-o polemica inutila (si asa fac prea multe raspunzandu-ti la urare), insa incult, prin definitie, este o persoana necultivată, lipsită de o cultură elementară. Ce inseamna cultura? Totalitatea cunoștințelor variate din diverse domenii, valori pentru diverse grupuri de oameni.

  Cu o logica elementara, rezulta foarte clar ca nu pot fi numit incult pentru faptul ca posed cunostinte intelectuale superioare in diferite domenii, inclusiv in muzica (manelele fiind un gen muzical recunoscut, chiar un fenomen social; nu este singular si are si impact in societate).

  Practic, tocmai prin necunoastere (sau nedorinta de recunoastere a existentei acestui fenomen social) te poti considera incult.

  Felicitari, te-ai autojignit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim....ti-a zis-o....

  RăspundețiȘtergere

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...