marți, 26 februarie 2013

Târgul Educației la Universitatea din București

Anul acesta, Universitatea din București își prezintă oferta educațională pentru anul universitar 2013-2014 în perioada 4-5 aprilie 2013. Evenimentul are loc în săptămâna „Școala Altfel” și este dedicat, în special elevilor.  

„UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI vă invită să vizitați, în perioada 4-5 aprilie 2013, cea de-a XIV-a ediţie a TÂRGULUI EDUCAŢIEI în Holul Central al Palatului Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu 36-46, sector 5, București).

Scopul acestui eveniment este prezentarea ofertei educaționale pentru anul universitar 2013-2014, oferind, de asemenea, și servicii de informare, orientare și consiliere.Accesul este liber, iar surprizele vă așteaptă la orice pas. În doar câteva ore puteți afla detalii pentru cariera voastră, pentru studiile voastre viitoare chiar de la profesori și studenți, care îți vor împărtăși impresii din viața academică. Poți fi student pentru o zi participând la cursurile deschise organizate în Zilele Porților Deschise. Conferințe, dezbateri, sesiuni de informare, concursuri, momente artistice și multe altele vă vor aștepta pe durata celor două zile.

Având în vedere că în săptămâna 1 – 5 aprilie se desfășoară și Săptămâna “Să știi mai multe, să fii mai bun” prin implicarea tuturor elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă nevoilor, intereselor și preocupărilor elevilor, vă rugăm să transmiteţi datele menţionate mai sus către cadrele didactice și elevii interesați.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la tel. (021) 317 05 27 / (021) 315 80 93 sau prin e-mail: ciocp@yahoo.com, dar şi accesând www.ciocp.ro sau www.studentub.ro.”


2 comentarii:

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...