luni, 25 februarie 2013

Harlem Shake nu poate fi oprit

Fenomenul va deveni o banalitate în câteva zile, iar de la jumătatea lui aprilie va ajunge istorie, un fenomen viral ce a marcat Internetul și întreaga lume la începutul anului 2013.Cât de penibil poate fi să citești în ziare articole în care vezi că anumite inspectorate școlare au declanșat anchete pentru condamnarea gesturilor făcute de elevi și că se încearcă pedepsirea acestora? Cât de penibil este să auzi autorități care vor promite că vor fi luate măsuri pentru oprirea acestui fenomen. (vezi Gorj, Constanța)

Nu poate fi oprit. Se va liniști de la sine, iar partea cu „defăimarea imaginii” este doar un gând care ar trebui sancționat. Dacă organizezi un Harlem Shake în fața Palatului Parlamentului înseamnă că strici imaginea acestuia? Dacă faci asta în timpul unei pauze de la Eurovision înseamnă că aduci prejudicii de imagine TVR-ului și formatului emisiunii?

România, te iubesc! Îmi oferi ocazia să văd rămășițele comunismului în 2013 prin atitudinea autorităților, instituțiilor și a anumitor persoane față de un fenomen al Internetului, unul care atrage tinerii, în special (pentru că așa este firesc).

Harlem Shake este în centre comerciale, în școli, în universități, acasă, pe străzi, în parcuri peste tot. Personal, nu sunt atras de acest fenomen, însă nu pot să îi neg existența sau să lupt împotriva acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...