miercuri, 20 februarie 2013

WWF: Adoptă un urs!

World Wide Fund for Nature Romania continuă campania „Adoptă un urs”, o campanie prin care se încearcă obținerea de fonduri pentru protejarea pădurilor noastre (România, dacă nu știați, se bucură de o comoară în ceea ce privește pădurile neexploatate și care sunt, totodată, într-un mare pericol, efectele negative accentuându-se pe zi ce trece).Despre proiectele desfășurate de WWF în România puteți citi în raportul anual, document disponibil la adresa aceasta. Adoptă un urs, documentează-te și sprijină protejarea casei acestei specii!

Campania este susținută de Garanti Bank prin intermediul WWF Bonus Card:

București, 19 februarie 2013 – Garanti Bank și WWF- România anunță o campanie prin care noii clienți care obțin un card de credit WWF Bonus Card, până la 31 martie 2013, primesc un bonus de 100 de lei, pe care îl pot folosi pentru a adopta simbolic un urs brun.

Bonusul de 100 de lei este disponibil odată cu activarea cardului și poate fi utilizat atât pentru cumpărături gratuite, cât și pentru a adopta simbolic un urs, accesând website-ul www.adoptaunurs.ro. Clienții WWF Bonus Card care aleg să adopte în mod simbolic un urs brun vor primi un urs de pluș marca WWF și un certificat de prieten al naturii.

De peste 10 ani WWF - Romania derulează proiecte de protejare a speciilor și habitatelor sălbatice amenințate din România,în special urșii bruni.

Fondurile colectate de la noii posesori de WWF Bonus Card care aleg să adopte un urs vor fi direcționate către programele de conservare derulate de către WWF - România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...