joi, 4 aprilie 2013

Mesaj din partea președintelui CNE, Iulia Miron, cu privire la programul "Să știi mai multe, să fii mai bun"

Dragi colegi,


Ne dorim o schimbare în societate. Este de datoria noastră  să ne implicăm  și să luptăm pentru realizarea idealurilor  generației pe care o reprezentăm . Ne dorim o societate prosperă, un nivel de trai ridicat, un mediu înconjurător ocrotit. La baza contrucției unei asemenea societăți va trebui să predomine valori identitare, umanitare, vertebrale. Va fi o adevărată provocare să schimbăm mentalități, principii, sisteme, să ne cerem drepturile, să ne respectăm obligațiile, în calitate de cetățeni responsabili. Pentru realizarea acestor aspirații, munca trebuie să înceapă din timp.

O oportunitate prin care putem să ne aducem contribuția la îmbunătățirea sistemului educațional, domeniu de interes primordial pentru noi, elevii, este implicarea în programul Săptămâna Altfel. Datorită implementării acestui program, elevii din România au ocazia să se implice și să cunoască educația non-formală, un factor extrem de important în educarea copiilor și dezvoltarea personalității lor, care din păcate nu este suficient de exploatat în învățământul românesc.  Programul oferă șansa elevilor de a-și deschide noi orizonturi, de a-și îmbogăți cunoștințele culturale, de lucra în echipă și de a-și descoperi noi telente, hobby-uri, chiar cunoaște  persoane cu care pot avea diverse lucruri în comun.

Dragi colegi, profitați din plin de această săptămână, organizați în continuare activități cel puțin la fel de interesante precum cele din ediția trecută, apelați la reprezentanții Consiliilor Elevilor care sunt și de această dată promotorii acestui prgram, precum și la consilierii educativi pentru orice inițiativă, idee de proiect sau activitate pe care o dorește colectivul vostru. Vă urez succes și spor în această săptămână și nu uitați că lupta pentru o generație altfel începe în prezent!
 

Preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor
Iulia Flavia Miron
via - Comunicat de presă emis de Consiliul Național al Elevilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...