vineri, 3 ianuarie 2014

Art Deco Zone îmi aminteşte de o bună dispoziţie

Încerc să mă gândesc cât de importantă este ambianţa, cât de important este mediul în care trăim în realizarea performanţelor personale şi profesionale şi, totodată, cât de mult putem influenţa aceste aspecte prin ceea ce facem, prin ceea ce ne dorim, prin ceea ce aflăm. Îmi dau seama că în momentele în care se vine acasă de la locul de muncă, omul este în căutarea unei oaze de linişte şi de bună dispoziţie. Ce înseamnă însă această bună dispoziţie şi cum poate fi ea sprijinită prin acţiunile noastre concrete?


Un plus pentru bună dispoziţie


Bună dispoziţia este dată, în principal, de ceea ce ne înconjoară. Avem nevoie de un mediu înconjurător adecvat dorinţelor, stărilor şi personalităţilor. Mediul acesta este reprezentat, în cuibul nostru, de designul interior, de amenajările interioare. Depinde de noi prin alegerile pe care le facem cât de multă atenţie vom acorda acestui aspect. Suntem pregătiţi să apelăm la profesionişti pentru a crea ambianţa perfectă dintre personalitate şi cameră?

Dacă până acum nu remarcam aceste aspecte, ele sunt mult mai vizibile în prezent. De la preferinţele tale, aceşti oameni talentaţi din zona Art Deco reuşesc cu succes să oglindească hobby-urile, personalitatea, chiar şi amintirile în ceea ce transformă vechia ta locuinţă.

Sursa mea de inspiraţie


Până acum, sursa mea de inspiraţie în privinţa designului interior era cunoscutul blog freshome.com, de unde am apucat să îmi fac un top living rooms. În continuarea, afişez o imagine preluată de la adresa respectivă pentru a vă ilustra gusturile mele în materie de amenajări interior.

Cum arată un living room în visul meu


În topul bunei mele dispoziţii începe cu un living room spaţios care să acorde o atenţie deosebită spaţiului pentru lectură şi entertainment, bazat pe nonculori, unul care să nu fie încărcat. În felul acesta, corespunde complementarităţii cu personalitatea mea:
Fiecare dintre noi are gusturi diferite în materia designului interior. Dacă până acum doar am pus nişte întrebări la care ar trebui să reflectăm şi am evidenţiat un design de living room care se află în topul preferinţelor mele, acum este momentul să precizez de ce este important să apelăm la specialişti în momentul în care face acest pas. 

De ce să apelăm la designeri


De pe interiors.ro, am aflat că este momentul să apelăm la un profesionist pentru că reducem grijile, pentru că amenajarea va ieşi exact ca în visul nostru şi că singura întrebare care mai apare este „cât costă?”. De asemenea, am învăţat o lecţie importantă, anume că fiecare obiect din cameră contează şi că trebuie să îi acordăm suficientă atenţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...