joi, 2 ianuarie 2014

Cu Murat Turism poţi ajunge la Nisipurile de Aur


 Îmi amintesc când am ajuns prima dată la Nisipurile de Aur, mai exact în mai 2013, când am petrecut acolo trei zile minunate, pe care le-aş recomanda oricui. A fost momentul în care am renunţat la a mai crede că plajele din România merită vizitate. Nu, nu merită. Au nevoie clar de crearea unei noi viziuni în jurul acestora şi de oferirea unor servicii bazate mult mai mult pe calitate. Până atunci, însă, voi recomanda plajele din Bulgaria pentru că merită vizitate.

Acum, la începutul următorului an, mă gândesc foarte mult la următoarea vacanţă adevărată pe care o voi a avea care, sper eu, cât mai curând.  Voi vorbi un pic despre ceea ce înseamnă o vacanţă ideală, care sunt efectele sale şi, bineînţeles, de ce merită să o luăm, de ce merită să renunţăm pentru o săptămână la rutină şi să ne aventurăm într-un loc în care să ne simţim excepţional.

Călătoria ca formă de relaxare


Personal, îmi place să călătoresc foarte mult. Mă relaxează momentul în care văd noutate în orizont şi când schimb ceea ce văd. Acest este unul dintre motivele pentru care îmi doresc această vacanţă, una care poate urmări caracteristicile pe care le consider ideal.

Cum arată vacanţa ideală


În primul rând, vacanţa ideală este cea în care te simţi excepţional. Nu există vreun motiv pentru care vacanţa ideală este locul în care întâlneşti cele mai bune condiţii. Aici, însă, apare diferenţa. Unii ne simţim excepţional în cele mai bune condiţii, ceea ce înseamnă că acestea formează o condiţie necesară pentru sejurul mult visat. Alţii, în schimb, vor să vadă altceva, vor să fie între oameni, vor să vadă, poate, cum trăiesc cei de acolo şi doresc să întâmpine dificultăţile pentru a transforma vacanţa ideală într-un bazată pe experienţe, clipe pe care să le transmită mai departe în momentul în care se întorc acasă. Există şi calea de mijloc. Aici, am putea face o paralelă spunând că pot fi albe, negre şi cu nenumărate tonuri de gri.

În al doilea rând, vacanţa ideală înseamnă oameni faini. Degeaba mergem în vacanţă, dacă cei din jurul nostru au o atitudine nepotrivită şi, prin ceea ce fac, reuşesc să strice momentele pe care le-am plănuit, le-am visat şi pe care ni le-am dorit din toată inima. Oamenii faini, oamenii apropiaţi, prietenii sunt cei care fac o vacanţă să fie deasupra tuturor.

Însumând cele două motive evidenţiate mai sus, ajung la motivul pentru care spun că momentele petrecute la Nisipurile de Aur au fost printre cele mai faine din anul care s-a încheiat. Au fost realizate împreună cu oameni faini, am avut condiţii adecvate, iar situaţia a făcut ca vremea să fie excepţională, exact cum mi-am dorit să mă bucur de cele trei zile petrecute acolo, unde m-aş mai întoarce.

Recomandăm ceea ce merită

Voi recomanda plajele şi staţiunile bulgăreşti şi altor persoane, la fel cum voi recomanda de fiecare dată ceea ce merită, incluzând monumente, oraşe, evenimente, tradiţii, obiceiuri, cutume şi nu numai. Sunt multe locurile pe care le-am văzut, sunt multe locurile pe care îmi doresc să le văd în continuare, iar 2014 nu face excepţie.

*sursă foto: Murat Turism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...