miercuri, 1 ianuarie 2014

Tiparo sau despre cadouri personalizate

Mă uitam pe www.tiparo.ro și mi-am amintit de cadourile personalizate și cât de utile pot fi ele în crearea unor momente speciale, poate chiar magice, pentru cei care le primesc sau, de ce nu, pentru fiecare dintre noi. Momentul darului este unul care creează voie bună, este unul care îți amintește de momentele frumoase petrecute alături de cei din jurul tău.


Cadourile personalizate sunt potrivite pentru aniversări, pentru majorate, pentru Secret Santa (căci tot mi-am amintit de performanța de anul acesta de a fi Secret Santa în patru locuri), reîntâlniri sau pentru orice alte momente care au nevoie de o atenție specială pentru o persoană deosebită.

Norocul nostru este că putem să alegem ce personalizăm. Putem să începem cu cărți de joc, stickere, magneți pentru frigider, calendare, caiete până la ceasuri și caricaturi color în creion, la care mă voi opri pentru a le evidenția.

De ce caricaturi?

Caricaturile sunt personalizate de la sine și reușesc să provoace bucuria în sufletele celor din jur imediat ce le vor vedea. Sunt amuzante, sunt drăguțe, sunt adecvate oricărei situații în care ești pus față în față cu nevoia găsirii unui cadou. De asemenea, caricaturile aduc un plus de valoare. Sunt o parte din acele cadouri personalizate oferite care rămân și care stârnesc amintiri și emoții.

Voi când ați oferit ultima dată cadouri personalizate? V-ați gândit la aspectele emoționale ale oferirii cadourilor sau doar ați ales un dar la întâmplare? Sunt sigur că majoritatea ați ales prima variantă, dar mai mult mă interesează cât de mulți v-ați gândit la cadourile personalizate? Aștept în comentarii răspunsurile sau doar afirmațiile.

Revenind la importanța acestora pe care nu vreau să o duc la rangul de inabordabilitate, îmi amintesc cu plăcere de momentele de la majorate când colegii puneau la punct ultimele detalii pentru cadoul personalizat pentru sărbătorit. Sunt printre cele mai memorabile evenimente pe care, probabil, mi le voi aminti pentru o lungă perioadă.

 O gamă de obiecte personalizabile

Cred că prima dată am făcut cunoștință cu cadourile personalizate când aveam câțiva ani. În acea vreme, nu era chiar așa simplu de realizat aceste obiecte, astfel încât aveai puține opțiuni de personalizări și de personalizat, dar entuziasmul era memorabil. Dacă nu era așa, probabil ar fi durat ceva timp până când mi-aș fi putut aminti un asemenea moment.

Concluzionând, trebuie să mă bucur că acum am de unde alege și că pot face acest lucru, că pot bucura și mă pot bucura de ceea ce poate să facă o mică atenție personalizată cu prilejul unui eveniment. Calendare, caiete, felicitări, invitații, albume foto, caricaturi și nu numai creează momente speciale.


Un comentariu:

Știu că mă iubești, așa că nu mă spama...